Dette er Uffe Ross Pedersen og familie's hjemmeside.


Profile for uffeross
Så er der kommet en lille niece i familien se hende her.
Warning: include(acounter.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/web/gb0561/hoved.php on line 160 Warning: include(): Failed opening 'acounter.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /var/www/web/gb0561/hoved.php on line 160 Fatal error: Class 'acounter' not found in /var/www/web/gb0561/hoved.php on line 161
"Så er alle i Hvirring på 3 hjul!

d. 15. november 2007

Så er det dagen, hvor Viktor skal hjem, med lidt held så er han hjemme inden middag.

d. 12. november 2007

Inge-Lie har skrevet en fødselsberetning, den kan læses her
Det går rigtig godt med Viktor, i går havde de været klar til at flytte ham og Inge-Lie til Horsens, men der var ikke plads, så de må blive i Kolding. Men han trives han er ved at være god til at spise selv så det er ikke så ofte længere at han skal supleres optil hans mængde. forsættes...

d. 10. november 2007

Så har den lille ny fået et navn, det er Viktor.
Det går rigtigt godt fremad, lørdag fik han C-PAP af ved 5 tiden om morgenen og skulle ikke have det på igen, han er ligeledes godt med mht. sevl at tage mad.

d. 8. november 2007

Så er der lidt flere billeder på siden, de kan ses her
Både Inge-Lie og den lille trives, de vil snarest prøve nogle perioder ikke at give ham luft for at se hvorden han reagere på det for på den måde og finde ud af hvor klar han selv er til at trække vejret.

d. 7. november 2007

Han er kommet ud af kuvøse, og ligger nu i en vugge, han får stadig luft, men har næsten ikke brug for det. Han er startet på en behandling meget tidligt onsdag mod nogle infiktioner, men prøver viste senere at der ikke var infiktioner, så behanlingen forsætter alligevel et par dage. Han er så småt begyndt at vise intresse for at tage mad selv.

d. 6. november 2007

Født tirsdag d. 6. november 2007 kl. 05:48, 3918g, 51cm
Vandet gik ca. kl. 3 vi fik fat på Karen, som var her ca. halv fire og vi var på Horsens sygehus lidt i fire.
Kl. 05:48 kom der en dreng mere til verden, dog lidt for tidligt, så hans lunger er ikke lige på 100%, men det skulle lidt ilt kunne gøre noget ved. Det gik ikke så hurtigt som de regnede med, så vi kom tyil Kolding, og var der sidst på formiddagen. Han fik ilt og blev i løbet af dagen meger bedre. Inden sengetid kom han ud af kuvøse, og ligger nu kun med ilt.
Mere nyt senere.

Så er der nye billeder af børnene. (01-06-2007)